viernes, 27 de octubre de 2017

NEIX UN PAIS

Amics i amigues: avui ha nascut un país. Ja vivia, però estava en gestació dins de les panxes i els cors de la gent. El nou país es diu Catalunya i ha escollit ser una República.
Contra més petita és una organització humana dintre de certs límits poblacionals, millor funciona. Cada membre passa a ser important, a tenir una funció; és, en definitiva, valuós.
Sabeu que no m'agraden les organitzacions governamentals en tant han esdevingut nous senyors feudals que recapten impostos per tal de finançar les èl.lits. És per això que, en aquest racó de món, ja fa temps vaig optar per una vida diferent, el més autosuficient possible. L'aventura no ha estat fàcil: molts problemes, mals moments, però també immenses satisfaccions, tant personals com generals, han compensat el periple. Ja fa temps vaig declarar la República Independent de La Sisquella com a símbol íntim del meu pensament i del meu tarannà vital.
Així doncs, com a membre d'aquesta República personal, íntima i molt i molt petita, reconec la República Independent de Catalunya i li desitjo el més venturós dels pervindres.

Robin d'Ebre.

No hay comentarios: