He hecho mermelada de moras alguna vez. El problema de estos frutillos son sus semillas. Hay personas que hacen la mermelada con ellas, pero a mí no me gusta la textura en boca, se meten las semillitas entre los dientes y rechinan...seguramente servirán para limpiar el esmalte-dirán algunos- y como laxante seguro, pero no me convence. Hay que tamizar las pulpas, y da bastante trabajo. Pero tendré que esmerarme. Está deliciosa: aunque también hay que encontrar el punto justo de azúcar para que no quede demasiado líquida. Todo un reto. Veremos si aprendemos.
...l'any passat vaig fer melmelada de pebrot vermell escalivat...una exquisidesa...!! No n'havia sentit a parlar mai fins que la filla del meu company, me'n va regalar un pot fet per ella mateixa...Es bastant entretingut de fer però els resultats són espectaculars...A veure a tu com et queda la futura melmelada de mores...Ja ens ho faràs saber a través d'aquesta pàgina...
ResponderEliminarSi estàves tan cansada et suposo ja fent nonetes, així que...felices sueños Maria....i fins demà...!!
¡Oh, deu ser deliciosa...! Nosaltres vam probar una vegada a Llessui la melmelada d´auberginia, amb torrades...tot i que al principi ens va estranyar...estava deliciosa¡¡¡
ResponderEliminarEl que passa que la cuina, realmente, no és lo meu, perquè sóc molt impacient i...el Josep sí que en sap¡¡¡
...també en vaig fer de auberginia, ja no me'n recordaba...li vaig donar a provar a ma germana sense dir-li de que era, i quan ho va saber es va quedar molt sorpresa, ja que con jo, mai n'habia sentit parlar. La vaig fer de d'auberginies blanques, que són més fines de gust
ResponderEliminar...esta bé, però particularment m'agrada més la de pebrot escalivat...
Apa! una abraçada i fins aviat...!
guariu-vos de la intensa calor que fa per Les Sisquelles...!!