domingo, 29 de septiembre de 2019

BAÑO DE GLORIA

Yo no me como una rosca ni a nivel cultural ni con mis actividades, pero mi maridín cuenta sus participaciones en la vida comunal por éxitos. Ahí va la crónica del partido del FC Ascó Aleví A, del cual mi esposo es entrenador. La he redactado yo; por lo menos, alguien leerá lo que escribo, aunque sea haciendo de negra escritora de mi consorte.

Per a la premsa: amistós de pretemporada FC Ascó Aleví A, 3- Club Deportiu Tortosa B, 2


Últim partit de la pretemporada de l'Aleví A del FC Ascó a les seves instal.lacions enfront del Club Deportiu Tortosa B. 
Encontre molt disputat entre dos equips de similar nivell futbolístic. El primer gol va ser obra dels tortosins al primer quart. Només començar el segon quart, empata l'Ascó amb gol d'Izan, seguint alternances a l'atac que va saber transformar l'Ascó en un segon gol de falta llençada pel mateix Izan. El Tortosa empata al tercer quart en una errada de marcatge de la defensa de l'Ascó. Al darrer quart, molt entretingut, Eric marca el gol de la victòria des de més enllà de mig camp entrant la pilota per l'escaire de la porteria tortosina. Premi a la constància a la recerca de la victòria dels Alevins A.

2 comentarios:

Gorgk dijo...

Què n'ets de gran, hòsties!

Robin dijo...

Consagrades! 🤗🤣😁