viernes, 9 de febrero de 2018

COCA DE LA PALMA: LA RECEPTA

Coques de La Palma fetes per l'Eulàlia
Havíem parlat fa temps de les coques de La Palma, però ara tenim la recepta, gràcies a la investigació portada a terme per la incombustible Eulàlia.

  • 1,5 kg de farina
  • 125 ml de llet
  • 125 ml d'oli
  • 125 ml de moscatell
  • 70 grams de llevat de cubito
  • 250 ml d'aigua
  • 325 grams de sucre
  • 4 ous
  • Pell de llimona ratllada
  • Mitja barra de canyella triturada
  • 30 grams de matafaluga triturada
Es barreja tot. Es deixa reposar la massa fins que dobli el volum. Llavors es torna a amassar per treure l'aire. Es col.loca la massa a una llauna de forn i es deixa reposar fins que torni a doblar el volum. S'unta amb ou i es posa al forn medi durant 30 minuts. Quan es treu, s'espolvoreja amb sucre fi.

No hay comentarios: